Junior Project Consultant

FINANCE & STRATEGY

Dankzij de sterke groei van BOFIDI Consulting zijn we op zoek naar meerdere Junior Project Consultants. Als Project Consultant werk je onder de vleugels van een senior consultant of een project manager en word je ingezet op diverse projecten tegelijkertijd bij klanten.

job description

De inhoud van de projecten varieert per project en situeert zich voornamelijk binnen finance en strategie. Je voert hierbij de hands-on projecten uit bij de klant zelf.

Je takenpakket bestaat uit:

Je wordt begeleid door een collega die je op jouw project zal ondersteunen met de nodige technische kennis. Zo bouw jij mee aan je eigen groei en ervaring en word je een vaste waarde in het BOFIDI Consulting team.

your profile

We zijn op zoek naar Junior Finance Consultants die zoveel mogelijk van de volgende kwaliteiten hebben:

BOFIDI Consulting biedt je een fulltime functie als projectconsultant en een opleidingstraject op maat. Een mooi salarispakket is je verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals een prachtige zwarte BMW 1 reeks.

Do we match?

Klinkt als muziek? Vertel ons jouw verhaal en waarom jij zo goed in dit profiel past, dan nodigen wij je graag uit voor een babbel.

"Het werk is gevarieerd. Het leuke is dat je hier een project van het begin tot het einde meemaakt. Bij een groot bedrijf ben je een radartje in het geheel. Ik kreeg snel verantwoordelijkheden, maar voelde me nooit aan mijn lot overgelaten."

WARD - JUNIOR PROJECT CONSULTANT

Let's get sociaL

Powered by

KMO-portefeuille-3

BOFIDI Consulting is erkend dienstverlener voor opleiding en advies. Als ondernemer hebt u elk jaar recht op 10.000 euro subsidie van de Vlaamse overheid. Is uw maatschappelijke zetel gevestigd in Vlaanderen? Dan komt u in aanmerking. Lees er alles over op www.kmoportefeuille.be.